COLIBO - Stakeholders - IT
I bestemmer selv

Colibo kan stå alene men kan også fuldt ud integrere

Colibo er sin egen. Det betyder at vi ikke er bygget på Sharepoint. Det betyder dog ikke at vi ikke fuldt ud kan integrere med Microsofts produktunivers, for det kan vi. Bruger I eks. Google Workplace, kan vi også fuldt integrere med det. Vi kan i det hele taget integrere med meget. Se hvilke vi allerede integrerer med på vores markedsplads

I kælderen eller i skyen

De fleste kunder foretrækker at have deres løsning placeret i skyen, men for nogen er det vigtigt at have tingene på egne servere. Begge dele kan uden problemer lade sig gøre. Vi har de bedste folk op opgaven, og sammen får vi den bedste løsning sat op til jer. 

Hurtig implementering - nærværende projektledelse

Colibo er ikke et stort IT-projekt

Colibo er et “off the shelve” produkt. Det betyder at vores implementering kan tage ganske kort tid. Vi kan importere brugere via Azure, og/eller de kan oprettes manuelt (eks. eksterne brugere, eller medarbejdere uden Azure). Et gennemsnitligt implementeringsforløb tager ikke mere end 3 månder. Vi uddanner selvfølgelig superadmins. og sikrer os at alt spiller inden I går live. 

Så viser vi dig hvordan vi løfter den opgave

Kunne det ikke være rart at slippe for 'tickets' om intranettet?

Med Colibo kan de der bidraget til dets indhold klare sig selv! Colibo er intuitivt, og roller og rettigheder sikrer, at de der skal kunne administrere intranettet, selv kan gøre det – helt uden IT’s assistance. Systemets tekniske konditioner styrer I, men I behøver aldrig igen skulle hjælpe med det daglige arbejde med systemet. 

4.9
ud af 5 stjerner
Vi er stolte over, at vores kunder bliver hos os i mange år og er glade for at bruge os. Vil du se, hvad de siger om os?

Azure eller lokalt oprettede brugere

I Colibo har I friheden til selv at vælge om I vil importere brugere via Azure eller anden kilde, eller om I vil oprette brugerne manuelt, lokalt i Colibo. Det kan også være en kombination af begge. Faste medarbejdere kan vi tage fra eks. Azure. På den måde er brugerne altid opdaterede i systemet. Nye medarbejdere bliver automatisk oprettet, og fratrådte medarbejdere bliver automatisk fjernet. Dette kan kombineres med oprettelse af brugere lokalt – det kunne være løst tilknyttede medarbejdere, eksterne partnere etc.

Om COLIBO

Hvad siger andre i IT

Til dig der arbejder med

IT

Kom i godt selskab

FAQ

Vi har samlet nogle af de spørgsmål og overvejelser vi hører oftest. Kan du genkende nogen af dem?

Alt nyt kræver noget af nogen, men fordelen ved Colibo er, at vi kan folde platformen ud efterhånden som der er tid og ressourcer til det. Lad os starte med at se på om vi kan erstatte indsatser I i forvejen har. Hvis I f.eks. allerede i dag sidder og sender nyhedsbreve ud på mail, lægger indhold på en infoskærm, sidder i Teams grupper og arbejder på projekter osv., så lad os starte med det! Vi kan starte med 1:1 at erstatte arbejdsgangene (som oftest er omstændigt manuelle), og tage den ressource over i Colibo. Derfra kan vi folde intranettet ud i det tempo der passer til jeres organisation.

Vores erfaring er, at det kan være svært at få sat et nyt intranet på budgettet. Beslutningstagerne skal kunne se værdien af at bruge penge på noget, som ikke giver en direkte målbar bundlinje. Vores påstand er, at et godt intranet ikke alene er en stor gevinst ift. medarbejderglæde, loyalitet, fastholdelse af medarbejdere osv. – En af de helt store gevinster er den effektivisering vi kan skabe. Vi kan spare dig og dine kolleger for timevis af spildtid, forenkle din hverdag ved at samle alle systemer i ét og måske endda spare licenser på andet software, i de tilfælde hvor vi kan erstatte det I bruger i forvejen. Vi plejer at spørge om lederne er villige til at ofre hvad der svarer til en halv kop god café-kaffe om måneden, for at opnå en sund kultur, bedre videndeling og mindre spildtid? Det er nemlig hvad Colibo koster.

Medarbejderhåndbog, politikker, guides osv. Colibo kan rumme alle typer af opslagsværker. I kan indrette jer med et ”Wikipedia” område, hvor alle emner let og enkelt har sin egen side, og teksterne kopieret ind, så de er redigér- og søgbare. På den måde kan I fremsøge bestemte emner eller ord, og blive ført ned til det præcise område hvor informationen ligger. Vi kan oveni købet lave nemme genveje til jeres vejledninger med for eksempel en knap på jeres app, forside osv.

Ja, og den er meget populær blandt vores kunder. For det første sætter den ansigter på folk. Telefonbogen er søgbar, så du kan fremsøge folk ikke alene på deres navn, men også deres titel eller afdeling. Hvis I benytter jer af Colibo’s indbyggede ”Kompetencer”, hvor folk hæfter faglige kompetencer, certificeringer, sprogkundskaber osv. på sig selv, så vil man også kunne fremsøge kompetencerne i telefonbogen. Bruger I Teams, kan I ringe op til hinanden i Teams direkte fra telefonbogen, og se tilgængelighed i telefonbogens oversigt.

Det kan vi! Med en Microsoft 365 integration, forener vi dit digitale arbejdsområde. Dette betyder  at du har direkte adgang til og deling af filer, kontrol af tilladelser, oprettelse af indhold og formularer og styring af kalendere, opkald og chats alt sammen inden for Colibos intuitive brugergrænseflade.

Nøglefunktioner:
Synkroniser chat og grupper mellem Teams og Colibo.
Mulighed for at bruge formularer i alle indlæg, nyheder eller begivenheder.
Integrer Stream videoer hvor som helst i Colibo
Få søgefunktion i, og adgang til, alle SharePoint-filer.
Se Outlook kalendere fra Exchange i, og book møder direkte i Colibo.

Hvordan står det til hos jer?