Colibo - en sikker og pålidelig løsning til kritisk infrastruktur

Vi forstår vigtigheden af at beskytte følsom data og holde jeres virksomhed kørende på alle tidspunkter. Derfor tilbyder vi en skræddersyet intranet-løsning til branchen for kritisk infrastruktur, militær og energi.

kritisk-infrastruktur

Sikker kommunikation til

Kritisk Infrastruktur

kritisk-infrastruktur
Features

Udvalgte features vi ved du vil elske.

Colibo har en lang række indbyggede funktioner til styrkelse af den interne kommunikation, videndeling og samarbejde, og alt er rolle og rettighedsstyret. Vi kan sætte vandtætte skodder imellem områderne, og dedikere udvalgte funktioner til udvalgte medarbejdere.

Hybrid intranet

Særligt for dig...

Lad os give dig en hurtig overflyvning på mulighederne i Colibo, for netop dit arbejdsområde. Klik på relevante kort til højre, og lad os fortælle hvad der er særligt for dig i dit job.

Til dig der arbejder med

Management

Til dig der arbejder med

Kommunikation

Til dig der arbejder med

IT

Til dig der arbejder med

Human Resources

I skyen eller i kælderen

I bestemmer om I vil i skyen eller i kælderen

Vores løsning giver mulighed for on prem-installation, så I kan få en Colibo løsning hos jer selv, med alle de samme funktioner og services som på vores cloud-løsning, uden at skulle gå på kompromis. Alternativt kan I vælge at opbevare data i vores private cloud i Danmark, hvor alt data bliver holdt i et lukket kredsløb, uden adgang til tredjepart-produkter som f.eks. Microsoft og Google.

Colibo er godkendt af Det Danske Forsvar og leverandører til forsvars- og rumindustrien, og vi er desuden stolte af at være leverandør til US DoD godkendte virksomheder.

kritisk-infrastruktur

Sikker kommunikation til

Kritisk Infrastruktur

Cockpit og schweizerkniv

Fremtiden er kompleks. Vi gør den simpel

Vi tager databeskyttelse alvorligt og er GDPR-compliant, så I kan føle jer trygge ved at samarbejde med os. Vores danske supportafdeling sikrer, at I altid har adgang til vores løsning, og at eventuelle problemer bliver løst øjeblikkeligt.

Alle i Colibo-organisationen er placeret i Danmark/EU, og vores platform er multilingual og 100% device-agnostic. Vi er her for at hjælpe jer med at optimere jeres interne kommunikation og samarbejde, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver og trygt overlade det til os at sørge for at I samarbejder og deler viden i et sikkert rum.

Så viser vi dig hvordan vi løfter den opgave

FAQ

Vi har samlet nogle af de spørgsmål og overvejelser vi hører oftest. Kan du genkende nogen af dem?

Alt nyt kræver noget af nogen, men fordelen ved Colibo er, at vi kan folde platformen ud efterhånden som der er tid og ressourcer til det. Lad os starte med at se på om vi kan erstatte indsatser I i forvejen har. Hvis I f.eks. allerede i dag sidder og sender nyhedsbreve ud på mail, lægger indhold på en infoskærm, sidder i Teams grupper og arbejder på projekter osv., så lad os starte med det! Vi kan starte med 1:1 at erstatte arbejdsgangene (som oftest er omstændigt manuelle), og tage den ressource over i Colibo. Derfra kan vi folde intranettet ud i det tempo der passer til jeres organisation.

Vores erfaring er, at det kan være svært at få sat et nyt intranet på budgettet. Beslutningstagerne skal kunne se værdien af at bruge penge på noget, som ikke giver en direkte målbar bundlinje. Vores påstand er, at et godt intranet ikke alene er en stor gevinst ift. medarbejderglæde, loyalitet, fastholdelse af medarbejdere osv. – En af de helt store gevinster er den effektivisering vi kan skabe. Vi kan spare dig og dine kolleger for timevis af spildtid, forenkle din hverdag ved at samle alle systemer i ét og måske endda spare licenser på andet software, i de tilfælde hvor vi kan erstatte det I bruger i forvejen. Vi plejer at spørge om lederne er villige til at ofre hvad der svarer til en halv kop god café-kaffe om måneden, for at opnå en sund kultur, bedre videndeling og mindre spildtid? Det er nemlig hvad Colibo koster.

Medarbejderhåndbog, politikker, guides osv. Colibo kan rumme alle typer af opslagsværker. I kan indrette jer med et ”Wikipedia” område, hvor alle emner let og enkelt har sin egen side, og teksterne kopieret ind, så de er redigér- og søgbare. På den måde kan I fremsøge bestemte emner eller ord, og blive ført ned til det præcise område hvor informationen ligger. Vi kan oveni købet lave nemme genveje til jeres vejledninger med for eksempel en knap på jeres app, forside osv.

Ja, og den er meget populær blandt vores kunder. For det første sætter den ansigter på folk. Telefonbogen er søgbar, så du kan fremsøge folk ikke alene på deres navn, men også deres titel eller afdeling. Hvis I benytter jer af Colibo’s indbyggede ”Kompetencer”, hvor folk hæfter faglige kompetencer, certificeringer, sprogkundskaber osv. på sig selv, så vil man også kunne fremsøge kompetencerne i telefonbogen. Bruger I Teams, kan I ringe op til hinanden i Teams direkte fra telefonbogen, og se tilgængelighed i telefonbogens oversigt.

Det kan vi! Med en Microsoft 365 integration, forener vi dit digitale arbejdsområde. Dette betyder  at du har direkte adgang til og deling af filer, kontrol af tilladelser, oprettelse af indhold og formularer og styring af kalendere, opkald og chats alt sammen inden for Colibos intuitive brugergrænseflade.

Nøglefunktioner:
Synkroniser chat og grupper mellem Teams og Colibo.
Mulighed for at bruge formularer i alle indlæg, nyheder eller begivenheder.
Integrer Stream videoer hvor som helst i Colibo
Få søgefunktion i, og adgang til, alle SharePoint-filer.
Se Outlook kalendere fra Exchange i, og book møder direkte i Colibo.

Hvordan står det til hos jer?

Slut med at lede i mails, håndholde manuelle processer -og alt det andet der stjæler din tid.

Vi bruger ca. 29% af vores arbejdsdag på mails, og ca. 19% af vores dag på at lede efter filer og information. I en HR-afdeling er der mange arbejdsgange, og utroligt meget information at holde styr på. I Colibo bliver I givet en lang række værktøjer, der kan lette de mange arbejdsgange, give jer en nem måde eks. at arbejde med jeres interne politikker, medarbejderhåndbog, og on-boarding.

4.9
ud af 5 stjerner
Vi er stolte over, at vores kunder bliver hos os i mange år og er glade for at bruge os. Vil du se, hvad de siger om os?

Colibo er cockpit for alt det der er relevant for den enkelte - og kun dét!

At sikre relevansen og overskueligheden i vores digitale arbejdsrum og redskaber, er vigtigt for både effektiviteten og arbejdsglæden. Colibo er fuld af funktioner der understøtter den ambition. 

kritisk-infrastruktur
Vi kan med stolthed sige at

Vores kunder taler for sig selv

Til dig der arbejder med

IT

Kom i godt selskab