Colibo - en sikker og pålitelig løsning for kritisk infrastruktur

Vi forstår hvor viktig det er å beskytte sensitive data og holde virksomheten i gang til enhver tid. Derfor tilbyr vi en skreddersydd intranettløsning for kritisk infrastruktur, militæret og energibransjen.

kritisk infrastruktur

Sikker kommunikasjon til

Kritisk infrastruktur

kritisk infrastruktur
Funksjoner

Utvalgte funksjoner som vi vet at du vil elske.

Colibo har en lang rekke innebygde funksjoner for å styrke internkommunikasjon, kunnskapsdeling og samarbeid, og alt er rolle- og rettighetsstyrt. Vi kan sette vanntette skott mellom områder og dedikere utvalgte funksjoner til utvalgte medarbeidere.

Hybrid intranett

Spesielt for deg...

La oss gi deg en rask oversikt over mulighetene i Colibo for ditt spesifikke arbeidsområde. Klikk på de relevante kartene til høyre og la oss fortelle deg hva som er spesielt for deg i jobben din.

For de som arbeider med

Ledelse

For de som arbeider med

Kommunikasjon

For de som arbeider med

IT

For de som arbeider med

Menneskelige ressurser

I skyen eller i kjelleren

Bestem deg for om du vil i skyen eller i kjelleren

Løsningen vår gir mulighet for on-prem-installasjon, slik at du kan ha en Colibo-løsning in-house med alle de samme funksjonene og tjenestene som skyløsningen vår uten å måtte inngå kompromisser. Alternativt kan du velge å lagre data i vår private sky i Danmark, der alle data oppbevares i en lukket sløyfe uten tilgang til tredjepartsprodukter som Microsoft og Google.

Colibo er godkjent av det danske forsvaret og leverandører til forsvars- og romfartsindustrien, og vi er også stolte av å være leverandør til selskaper som er godkjent av det amerikanske forsvarsdepartementet.

kritisk infrastruktur

Sikker kommunikasjon til

Kritisk infrastruktur

Cockpit og sveitsisk lommekniv

Fremtiden er kompleks. Vi gjør den enkel

Vi tar personvern på alvor og overholder GDPR, så du kan føle deg trygg når du samarbeider med oss. Vår danske supportavdeling sørger for at du alltid har tilgang til løsningen vår, og at eventuelle problemer løses umiddelbart.

Alle i Colibo-organisasjonen befinner seg i Danmark/EU, og plattformen vår er flerspråklig og 100 % enhetsagnostisk. Vi er her for å hjelpe deg med å optimalisere den interne kommunikasjonen og samarbeidet, slik at du kan fokusere på kjerneoppgavene dine og overlate til oss å sørge for at dere samarbeider og deler kunnskap i trygge omgivelser.

Så viser vi deg hvordan vi gjør det.

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi har samlet noen av de spørsmålene og tankene vi oftest hører. Kjenner du igjen noen av dem?

Alt nytt krever noe av noen, men fordelen med Colibo er at vi kan utvikle plattformen etter hvert som tid og ressurser tillater det. La oss begynne med å se på om vi kan erstatte det arbeidet dere allerede gjør. Hvis dere for eksempel allerede sender ut nyhetsbrev på e-post, legger ut innhold på en infoskjerm, sitter i Teams-grupper og jobber med prosjekter osv. Vi kan begynne med å erstatte arbeidsflyten 1:1 (som ofte er tungvint manuell) og ta denne ressursen inn i Colibo. Deretter kan vi bygge ut intranettet i det tempoet som passer din organisasjon.

Vår erfaring er at det kan være vanskelig å budsjettere for et nytt intranett. Beslutningstakerne må se verdien av å bruke penger på noe som ikke har en direkte målbar bunnlinje. Vår påstand er at et godt intranett ikke bare er en stor fordel når det gjelder medarbeidertilfredshet, lojalitet, lojalitet og fastholdelse. En av de største fordelene er effektivitetsgevinsten vi kan skape. Vi kan spare deg og kollegene dine for timevis med bortkastet tid, forenkle arbeidshverdagen ved å samle alle systemer i ett, og kanskje til og med spare lisenser til annen programvare i de tilfellene der vi kan erstatte det dere allerede bruker. Vi pleier å spørre om ledere er villige til å ofre det som tilsvarer en halv kopp god kafékaffe i måneden for å oppnå en sunn kultur, bedre kunnskapsdeling og mindre bortkastet tid? Det er det Colibo koster.

Håndbok for ansatte, retningslinjer, veiledninger osv. Colibo har plass til alle typer oppslagsverk. Du kan sette opp et "Wikipedia"-område der alle emner enkelt og greit får sin egen side og tekstene kopieres og limes inn slik at de er redigerbare og søkbare. På denne måten kan du søke etter spesifikke emner eller ord og bli ført til det nøyaktige området der informasjonen finnes. Vi kan til og med lage enkle snarveier til guidene dine med for eksempel en knapp i appen, på forsiden osv.

Ja, og det er veldig populært blant kundene våre. For det første setter den ansikter på folk. Telefonboken er søkbar, slik at du ikke bare kan søke etter navn, men også etter tittel eller avdeling. Hvis du bruker Colibos innebygde "Competences", der folk legger ved fagkompetanse, sertifiseringer, språkkunnskaper osv. til seg selv, kan du også søke etter denne kompetansen i telefonboken. Hvis dere bruker Teams, kan dere ringe hverandre i Teams direkte fra telefonboken og se tilgjengelighet i telefonbokoversikten.

Vi kan gjøre det! Med en Microsoft 365-integrasjon forener vi det digitale arbeidsområdet ditt. Det betyr at du kan få direkte tilgang til og dele filer, kontrollere tillatelser, opprette innhold og skjemaer og administrere kalendere, samtaler og chatter i Colibos intuitive brukergrensesnitt.

Viktige funksjoner:
Synkroniser chat og grupper mellom Teams og Colibo.
Mulighet til å bruke skjemaer i alle innlegg, nyheter og hendelser.
Integrer Stream-videoer hvor som helst i Colibo
Søk i og få tilgang til alle SharePoint-filer.
Se Outlook-kalendere fra Exchange og bestill møter direkte i Colibo.

Hvordan er situasjonen i din organisasjon?

Du slipper å lete gjennom e-poster, manuelle prosesser og alt annet som stjeler tid.

Vi bruker ca. 29 % av arbeidsdagen vår på e-post og ca. 19 % av dagen på å lete etter filer og informasjon. I en HR-avdeling er det mange arbeidsflyter og utrolig mye informasjon å holde styr på. Colibo tilbyr et bredt spekter av verktøy som kan forenkle de mange arbeidsflytene og gi deg en enkel måte å jobbe med interne retningslinjer, personalhåndbok og onboarding på.

4.9
av 5 stjerner
Vi er stolte over at våre kunder blir hos oss i mange år og bruker oss gjerne. Vil du se hva de sier om oss?

Colibo er cockpiten for alt som er relevant for den enkelte - og bare det!

Å sikre relevans og tydelighet i våre digitale arbeidsområder og verktøy er viktig for både effektivitet og arbeidsglede. Colibo er full av funksjoner som støtter denne ambisjonen. 

kritisk infrastruktur
Vi er stolte av å kunne si at

Kundene våre taler for seg selv

For de som arbeider med

IT

Kom i godt selskap