Om Colibo

Navnet vårt er basert på ordet "samarbeid", og det er nettopp det vår moderne intranettløsning fremmer. Og det samme gjelder for medarbeiderne våre. Vi tror at de rette menneskene kan gjøre en digital løsning komplett. Samarbeid, samskaping og samproduktivitet. Dette er verdiene vi, som forretningspartnere, lever etter.

Møt ledelsen

Mogens Sejer Iversen

Administrerende direktør/grunnlegger

Mobil: +45 20 86 06 66

Morten Sig Olesen

COO/partner

E-post: mso@colibo.com
Mobil: +45 61 38 89 97

Jacob Hornbæk

Salgssjef/partner

Mail:jh@colibo.com
Mobil: +45 27 15 75 87

4.9
av 5 stjerner

Vi er stolte over at kundene våre blir hos oss i mange år og er glade for å bruke oss. Vil du se hva de sier om oss?

Colibo ligger i hjertet av Aarhus i Danmark og har mer enn 200 000 brukere fordelt på 28 land. Kundene våre er en blanding av kommuner, offentlige organisasjoner og private selskaper innen ulike vertikaler og forretningsområder.

Colibos bedriftskultur er...

KANSKJE DEN BESTE I BYEN

I Colibo er vi glade i hverandres selskap og har mange sosiale arrangementer. Det er små, koselige ting som en tur på kino, en løpetur med løpeklubben eller en fredagsøl og brettspill etter jobb. Hvert år koser vi oss med god musikk og deilig mat på sommerfesten vår på Northside Festival. Colibo reiser også ofte rundt i landet for å delta på arrangementer og konferanser. Noen av de sistnevnte arrangerer vi også selv, både i form av webinarer og ERFA-seminarer, der kundene våre blir oppdatert på de nyeste funksjonene i plattformen, får inspirasjon og lærer om trender sammen med oss når eksterne eksperter inntar scenen.