Verdens beste intranett for komplekse organisasjoner

Oppdag Colibo – intranettet som kobler sammen og engasjerer. Vår brukervennlige og inkluderende plattform forener alle ansatte. Vi gjør det enkelt for teamet ditt å samarbeide og bidra til suksessen til intranettet, uavhengig av enhet eller plassering. Med Colibo overvinner du enkelt kommunikasjonsbarrierer og skaper en dynamisk arbeidskultur.

Colibo er en frittstående løsning, men kan også integreres fullt ut med f.eks.

colibo-intranett-helt

En blanding av private og offentlige kunder

+200 000 ansatte over hele verden bruker Colibo som sin digitale arbeidsplass.

colibo intranett mobilapp

Er hverdagen din hybrid? Da bør intranettet ditt også være det

Jobber du hjemmefra, på tvers av nasjonaliteter og grenser, i felten eller på kontoret? Colibo sørger for at informasjon og kunnskap deles – og leses, uavhengig av hvem du er.

4.9
av 5 stjerner
Vi er stolte over at våre kunder blir hos oss i mange år og bruker oss gjerne. Vil du se hva de sier om oss?

Vi er spesielt gode på det som er vanskelig

Colibo er utviklet i samarbeid med våre kunder, og selv om de er svært forskjellige, har de det til felles at de har mange forskjellige typer ansatte, enheter og er spredt på flere lokasjoner. Colibo omfavner dem alle. Jo mer kompleks du er, jo mer har vi å tilby.

Alle typer enheter

Alle kan være med, også de som vanligvis ikke kan

Colibo favner hele organisasjonen, uansett om du er på desktop eller mobil. Vi har også en infoskjermløsning for de som verken har det ene eller det andre tilgjengelig i løpet av arbeidsdagen.

Alltid oppdatert

Målrettet innhold og nyheter som faktisk leses

Mange har et intranett som samler støv. Nyhetene er altfor ofte irrelevante for den enkelte, og dokumentene utdaterte. I Colibo er styring og kommunikasjon gjort enkelt, og du ser kun det som er relevant for deg. 

Bli mer effektiv

Slutt å kaste bort tid – bli mer effektiv med Colibo

Lei av å lete etter filer eller gamle e-poster? I Colibo kan du enkelt finne det du leter etter. Her kan du samarbeide og kommunisere med andre, uten å miste historikk og oversikt.

Integrasjoner som gjør livet ditt enklere

I henhold til retningslinjene våre anbefaler vi en tittel på rundt 10 ord for overskriftsmodulen. Basert på den begrensede informasjonen som er oppgitt, foreslår vi følgende: "Oppdag fordelene med våre innovative asdasd-løsninger". Denne tittelen formidler et tydelig budskap om fordelene med asdasd-løsningene dine, samtidig som den overholder de anbefalte retningslinjene for lengde på overskriftsmodulen.

Trivsel som kan måles

God arbeidsglede krever involvering

Funksjoner som støtter formålet ditt

Colibo er laget av byggeklosser

INDUSTRIER OG ORGANISASJONER VI HAR VIST OSS I

Kundene våre er svært forskjellige, men de fleste har en felles utfordring: De er komplekse organisasjoner med mange ulike behov. Det passer oss godt, for jo mer komplekse dere er, desto mer har vi å tilby. Se noen av dem her:

Vårt eget ord er én ting - men vi vil helst høre det fra andre.

Hva kundene sier om oss

colibo bruker-comwell
Intranettløsningen vår betyr alt for oss! Vi er en organisasjon med lokasjoner over hele landet, og Colibo bidrar til å minimere avstanden mellom kolleger. Det gjør det mulig for oss å styrke fellesskapet og feire hverandres seire. Kunnskapsdeling og samarbeid på tvers av lokasjoner blir mye enklere med Colibo.
Benedikte Posthumus
HR-sjef, Comwell
colibo bruker-hjem
Colibo gjør det enklere for home a/s å kommunisere effektivt med franchisetakere og ansatte over hele landet. Automatisering av rutineprosesser har minimert manuell dataregistrering og serviceoppsett. 90 % av våre ansatte er aktive på intranettet gjennom hele måneden. Det er vi svært fornøyde med.
Hanne Brandt
IT-sjef, home A/S
colibo bruker-kvadrat
Colibo er enkel å bruke, og vi har et svært personlig og smidig samarbeid med både våre Colibo-ansvarlige og supportavdelingen. Vi er svært fornøyde med den generelle opplevelsen av Colibo som samarbeidsplattform. Den fungerer veldig bra som kommunikasjons- og informasjonsdelingskanal.
Jannie Højer
Direktør for personalutvikling, Kvadrat

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi har samlet noen av de spørsmålene og tankene vi oftest hører. Kjenner du igjen noen av dem?

Vi kan gjøre det! Med en Microsoft 365-integrasjon forener vi det digitale arbeidsområdet ditt. Det betyr at du kan få direkte tilgang til og dele filer, kontrollere tillatelser, opprette innhold og skjemaer og administrere kalendere, samtaler og chatter i Colibos intuitive brukergrensesnitt.

Viktige funksjoner:
Synkroniser chat og grupper mellom Teams og Colibo.
Mulighet til å bruke skjemaer i alle innlegg, nyheter og hendelser.
Integrer Stream-videoer hvor som helst i Colibo
Søk i og få tilgang til alle SharePoint-filer.
Se Outlook-kalendere fra Exchange og bestill møter direkte i Colibo.

Ja, og det er veldig populært blant kundene våre. For det første setter den ansikter på folk. Telefonboken er søkbar, slik at du ikke bare kan søke etter navn, men også etter tittel eller avdeling. Hvis du bruker Colibos innebygde "Competences", der folk legger ved fagkompetanse, sertifiseringer, språkkunnskaper osv. til seg selv, kan du også søke etter denne kompetansen i telefonboken. Hvis dere bruker Teams, kan dere ringe hverandre i Teams direkte fra telefonboken og se tilgjengelighet i telefonbokoversikten.

Håndbok for ansatte, retningslinjer, veiledninger osv. Colibo har plass til alle typer oppslagsverk. Du kan sette opp et "Wikipedia"-område der alle emner enkelt og greit får sin egen side og tekstene kopieres og limes inn slik at de er redigerbare og søkbare. På denne måten kan du søke etter spesifikke emner eller ord og bli ført til det nøyaktige området der informasjonen finnes. Vi kan til og med lage enkle snarveier til guidene dine med for eksempel en knapp i appen, på forsiden osv.

Alt nytt krever noe av noen, men fordelen med Colibo er at vi kan utvikle plattformen etter hvert som tid og ressurser tillater det. La oss begynne med å se på om vi kan erstatte det arbeidet dere allerede gjør. Hvis dere for eksempel allerede sender ut nyhetsbrev på e-post, legger ut innhold på en infoskjerm, sitter i Teams-grupper og jobber med prosjekter osv. Vi kan begynne med å erstatte arbeidsflyten 1:1 (som ofte er tungvint manuell) og ta denne ressursen inn i Colibo. Deretter kan vi bygge ut intranettet i det tempoet som passer din organisasjon.

Vår erfaring er at det kan være vanskelig å budsjettere for et nytt intranett. Beslutningstakerne må se verdien av å bruke penger på noe som ikke har en direkte målbar bunnlinje. Vår påstand er at et godt intranett ikke bare er en stor fordel når det gjelder medarbeidertilfredshet, lojalitet, lojalitet og fastholdelse. En av de største fordelene er effektivitetsgevinsten vi kan skape. Vi kan spare deg og kollegene dine for timevis med bortkastet tid, forenkle arbeidshverdagen ved å samle alle systemer i ett, og kanskje til og med spare lisenser til annen programvare i de tilfellene der vi kan erstatte det dere allerede bruker. Vi pleier å spørre om ledere er villige til å ofre det som tilsvarer en halv kopp god kafékaffe i måneden for å oppnå en sunn kultur, bedre kunnskapsdeling og mindre bortkastet tid? Det er det Colibo koster.

Visste du at...

24 % av ansatte verden over er demotiverte, og at engasjerte medarbeidere skaper 233 % mer kundelojalitet? 

Hvordan er situasjonen i din organisasjon?

Bli med på reisen

Skriv inn e-postadressen din og få oppdateringer om nye funksjoner, invitasjoner til webinarer og konferanser. Vi sender ut ca. ett nyhetsbrev i måneden, og vi deler selvsagt ikke e-postadressen din med noen andre.

Bedre arbeidsplasser gjennom inkludering. Skapt med teknologi.